Bokanmeldelser

«Dette er en bok som skulle vært en del av pensumlisten på barnehagelærerutdanningen.
Den er på en måte barnehagen in a nutshell; og kan brukes på flere måter. Jeg bruker den f.eks. til å slå opp aktuelle temaer som vi jobber med her i barnehagen min. Slik som didaktisk planlegging, prosjektarbeid m.m.

Den er ny innen sin sjanger og ulik mye annen faglitteratur rettet mot barnehager slik jeg leser boken. Den retter seg direkte til vår arbeidshverdag sammen med barna i nuet. Den er praktisk rettet mot det virkelige barnehagelivet, og med gode praksisfortellinger for å belyse ulike temaer som en rød tråd gjennom boken. I tillegg er den oversiktlig, og det er brukt et språk som gjør den motiverende og morsom å lese.»

Silje M. Binder
Daglig leder / Lier Natur – og landbruksbarnehage

«Dette er boka vi har ventet på, hvor fag, praksis og refleksjon går hånd i hånd.
Barnehagens pedagogiske innhold, barns utvikling og ikke minst voksenrollen beskrives lett forstålig, men allikevel grundig og systematisk.
Boka er brukervennlig i format og utforming, oversiktlig å finne fram i, og illustrasjonene passer perfekt til kapitlenes innhold og praksisfortellinger.

Boka egner seg for alle som har en tilknytning til dagens barnehage.
Den bidrar til å øke barnehagens kvalitet og kompetanse og anbefales på det varmeste!»

Elisabeth Lie Nordgaren
Daglig leder / Tranby barnehage